Începe să slăbești

Descărcați planul de pierdere în greutate NHS de 12 săptămâni și începeți călătoria dvs. de pierdere în greutate.

Planul, care s-a dovedit foarte popular online, este conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate în siguranță – și să-l păstrați departe.

Începeți planul de pierdere în greutate NHS

Cheile succesului:

 • efectuați modificări realiste ale dietei și activității fizice care pot deveni o parte a rutinei dvs. obișnuite
 • cea mai bună modalitate de a pierde în greutate este de a face schimbări pe termen lung în dieta și activitatea fizică care au ca rezultat o rată constantă de pierdere în greutate
 • urmărește să slăbești în jur de 0,5 kg la 1 kg pe săptămână (1lb la 2lb), până când obții un indice de masă corporală sănătoasă (IMC)

Mai jos sunt câteva sfaturi utile pentru a începe călătoria dvs. către o greutate sănătoasă. După ce ați pornit pe drum, există multe informații și sfaturi oferite în plan.

Mulți dintre noi mâncăm și bem mai mult decât ne dăm seama și facem puțină activitate fizică. Rezultatul este adesea creșterea în greutate.

Pentru a pierde în greutate, trebuie să ne schimbăm obiceiurile actuale. Aceasta înseamnă să mâncați mai puțin – chiar și atunci când mâncați o dietă sănătoasă, echilibrată – și să deveniți mai activi.

Dietele de modă și regimurile de exerciții fizice care duc la pierderea rapidă în greutate sunt puțin probabil să funcționeze mult timp, deoarece aceste tipuri de schimbări ale stilului de viață nu pot fi menținute. După ce opriți regimul, este posibil să reveniți la vechile obiceiuri și să redobândiți greutatea.

Fă astăzi

Puteți efectua astăzi 6 acțiuni care vă vor începe călătoria către o greutate sănătoasă:

 1. Descărcați planul de pierdere în greutate NHS .
 2. Verificați dacă sunteți o greutate sănătoasă cu calculatorul nostru de greutate BMI sănătos . Dacă trebuie să slăbiți câteva kilograme, vi se va da o țintă zilnică de calorii personale.
 3. Luați următoarea gustare pe care intenționați să o aveți și schimbați-o cu ceva mai sănătos. Încercați să faceți același lucru în fiecare zi: v-ați adoptat primul obicei de pierdere în greutate.
 4. Băuturile, inclusiv alcoolul, conțin și calorii, așa că încercați să reduceți băuturile zaharoase și să primiți sfaturi despre reducerea alcoolului .
 5. Găsiți o modalitate de a vă încadra doar 1 plimbare în ziua voastră. Vezi sfaturile noastre de mers pe jos .
 6. Încercați să luați micul dejun în fiecare dimineață. Obțineți idei la micul dejun sănătos (pentru persoanele care urăsc micul dejun ).

Faceți săptămâna asta

Există 3 acțiuni pe care le puteți întreprinde în această săptămână:

 • Planificați un magazin săptămânal sănătos. Vezi cele 20 de sfaturi pentru a mânca bine pentru mai puțin .
 • Mâncat în oraș? Citiți sfaturile noastre cu privire la alimentele de evitat și opțiunile mai sănătoase în a lua mai sănătos .
 • Dacă deja mergeți mai mult, încercați să adăugați încă 1 activitate. Pentru mai multe idei, consultați secțiunea noastră de fitness .
Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!