Mențineți greutatea

Mențineți greutatea

Credit:

LanaSweet / Alamy Stock Photo


Dacă ți-ai atins greutatea țintă, bine făcut! Dar nu dezlega toată munca bună revenind la obiceiurile vechi.

Cheia pentru a-ți atinge greutatea ideală și pentru a menține greutatea este de a face schimbări pe termen lung în dieta și stilul tău de viață de care te poți lipi.

Sfaturi pentru a ajuta la menținerea greutății

Lipiți-vă de alimentația cu calorii mai scăzute – pentru a pierde în greutate s-ar putea să vă obișnuiți să mâncați mai puțin alimente. Dacă începeți să vă măriți caloriile, greutatea poate reveni.

Planificați-vă – mențineți-vă obiceiurile alimentare mai sănătoase, indiferent de schimbările din rutina dvs., cum ar fi să ieșiți, în weekend sau în vacanțe. Planificând mai departe, ești mai puțin probabil să te strecori.

Mâncați micul dejun – cercetările arată că micul dejun poate ajuta oamenii să-și controleze greutatea: vă poate ajuta să evitați să-ți fie prea foame și să gustați alimente nesănătoase între mese.

Rămâneți activ – dacă activitatea v-a ajutat să slăbiți, rămâneți cu ea și faceți parte din noul dvs. Dacă tocmai începi, încearcă să mergi mai mult și să-ți creezi treptat regimul de activitate.

Urmărește-ți greutatea – cântărește-te în mod regulat, ca o dată pe săptămână, astfel încât să poți urmări cu atenție orice modificare a greutății tale.

Obțineți sprijin – conectați-vă cu alte persoane în călătoria lor de pierdere în greutate pe popularul nostru forum de pierdere în greutate pe comunitatea online HealthUnlocked.

Păstrați-l interesant – varietatea este condimentul vieții, așa că dacă vă simțiți alunecând înapoi în vechile voastre moduri, amestecați lucrurile un pic: cumpărați o nouă carte de bucătărie sănătoasă, înscrieți-vă la o provocare de fitness, ca o distracție de 5k.

Stabiliți-vă obiectivele – acestea vă pot ajuta să vă motivați să vă mențineți dieta sănătoasă și regimul de exerciții fizice. De exemplu, există o ocazie specială pentru care vrei să te simți cel mai bine?

Ce ar trebui să mănânc acum?

Ca ghid, bărbatul mediu are nevoie de aproximativ 2.500 de calorii, iar femeia medie are nevoie de 2.000 de calorii pe zi pentru a-și menține greutatea.

Utilizați calculatorul de greutate BMI Healthy . Vi se va acorda o cotizație personală zilnică de calorii dacă trebuie să slăbiți mai mult.

Respectați-vă modificările

Dacă doriți să vă mențineți greutatea nouă, mai sănătoasă, trebuie să vă respectați modificările pe care le-ați făcut deja.

Dacă te întorci la vechile tale obiceiuri, șansele sunt ca greutatea să crească din nou. Încercați să faceți schimbările parte din stilul dvs. de viață.

Mai multă greutate de pierdut?

Încercați ghidul de scădere în greutate NHS de 12 săptămâni, un plan de dietă și exerciții fizice conceput pentru a vă ajuta să pierdeți 1lb până la 2lb (0,5 kg și 1 kg) pe săptămână.

Mai multe informatii