Ar trebui să slăbești rapid?

Când încerci să slăbești, este tentant să vrei rezultate cât mai rapide.

Dar pierderea în greutate rapidă este puțin probabil să vă ajute să mențineți greutatea în afara – și vine, de asemenea, cu riscuri pentru sănătate.

Dacă încercați să slăbiți, probabil că doriți să vedeți și să simțiți o diferență rapid.

Poate fi tentant să îți pui încrederea într-unul din nenumăratele planuri care promit pierderea rapidă și ușoară în greutate.

Din păcate, chiar dacă aceste diete vă ajută să slăbiți, este puțin probabil să mențineți o greutate sănătoasă în lunile și anii următoare.

Cea mai eficientă metodă de a pierde în greutate și de a o menține este de a o pierde treptat.

Acest lucru poate implica urmarea unui plan de scădere în greutate, dar ar trebui să implice și modificări ale nivelului dvs. de dietă și de activitate la care vă puteți ține pe termen lung.

Pierderea în greutate tinde să se ridice după un timp și poate fi necesar să faceți modificări suplimentare.

Dacă vă luptați pentru a obține o greutate sănătoasă după ce încercați un plan de alimentație sănătoasă, adresați-vă medicului dumneavoastră de familie sau practicați asistenta medicală pentru sfaturi.

De asemenea, ar trebui să vă consultați cu medicul dumneavoastră de familie dacă aveți o stare de sănătate pe termen lung înainte de a începe o dietă.

Rata sigură de pierdere în greutate

Dacă încercați să slăbești, rata săptămânală sigură de pierdere în greutate este cuprinsă între 0,5 kg și 1 kg. Aceasta este între aproximativ 1lb și 2lb pe săptămână.

Pierdeți greutatea mai repede decât aceasta și riscați să aveți probleme de sănătate care includ malnutriția și calculii biliari, precum și să vă simțiți obosiți și răi.

Dietele la moda asociate cu pierderea în greutate foarte rapidă, care implică pur și simplu schimbarea dietei timp de câteva săptămâni, este, de asemenea, puțin probabil să vă ducă la o greutate sănătoasă pe termen lung.

Aflați cât de multă greutate trebuie să pierdeți și obțineți o gamă de calorii zilnică personală pentru a vă păstra calculatorul nostru de greutate sănătos.

Încercați planul nostru gratuit de slăbit, un program de 12 săptămâni de dietă și exerciții fizice, conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate în mod sănătos și să vă dezvoltați obiceiuri mai sănătoase.

Aveți grijă să cumpărați produse medicale false sau fără licență vândute ca produse de slăbire. Fii informat și știi ce cumperi .