Aflați câtă greutate trebuie să pierdeți

Utilizați calculatorul IMC pentru a afla cât de multă greutate trebuie să pierdeți înainte de a începe planul de pierdere în greutate NHS .

Calculatorul IMC vă va spune dacă vă aflați în intervalul de greutate sănătos și, dacă este necesar, cât de mult trebuie să pierdeți pentru a obține o greutate sănătoasă.

În mod ideal, ar trebui să vizați o greutate țintă care să vă ofere un IMC din categoria de greutate sănătoasă pentru înălțimea dvs. (18,5 până la 24,9).

Instrumentul IMC vă va oferi, de asemenea, propriul „aport zilnic de calorii” personal pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate într-un ritm sigur.

A avea un obiectiv de pierdere în greutate pentru a lucra este un mod util de a rămâne concentrat și motivați în călătoria dvs. de pierdere în greutate.

După ce v-ați rezolvat obiectivul de pierdere în greutate, descărcați săptămâna 1 a planului de pierdere în greutate NHS , un regim de 12 săptămâni și un ghid de exerciții.

Dacă aveți multă greutate de pierdut, pierderea în greutate suficientă pentru a obține un IMC sănătos poate părea destul de descurajantă.

Unii oameni le place să își stabilească obiective mici de pierdere în greutate pentru a rămâne motivați, deoarece își lucrează în direcția greutății lor generale.

Când încerci să slăbești, este tentant să vrei rezultate rapide. Însă studiile arată că oamenii care pierd în greutate prea repede ajung să o repună din nou.

Planul de pierdere în greutate NHS este conceput pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate la o rată sigură de 0,5 kg la 1 kg (1lb la 2lb) pe săptămână, respectând o cantitate zilnică de calorii de 1,900kcal pentru bărbați și 1,400kcal pentru femei.

Dacă nu se efectuează sub supraveghere medicală, pierderea în greutate mai rapid decât aceasta poate crește riscul de probleme de sănătate, inclusiv malnutriție și calculi biliari. De asemenea, te poate face să te simți obosit și rău.

Aflați cum puteți începe cu planul de pierdere în greutate NHS .