Paste de vită mediteraneene

Paste de vită

Credit:

Împușcat de NHS Choices / Annabel King


Această asociere cu un fel de mâncare clasic mediteranean este economică, gustoasă, o sursă bună de proteine și ambalate pline de legume pentru a vă ajuta să vă faceți o zi pe 5 .

  • serveste: 2
  • timp: 30 minute

ingrediente

  • 225g carne de vită slabă, tăiată în fâșii
  • 200g paste uscate de hârtie integrală
  • 1 cui de usturoi, zdrobit
  • 1 ardei roșu, feliat
  • 1 dovlecel, tocat
  • 100g ciuperci, feliate
  • 225 g de roșii tocate
  • 1 linguriță ketchup de roșii
  • ierburi amestecate uscate

Metodă

  1. Într-o cratiță sau wok, prăjiți carnea și usturoiul timp de 4-5 minute, până se rumenesc. Nu ar trebui să ai nevoie de ulei.

  2. Adăugați ardeiul, dovlecelul și ciupercile și amestecați-le timp de 2 minute. Amestecați roșiile tocate, ketchup-ul și ierburile și condimentați după gust. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute.

  3. Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului. Se scurge și se amestecă în sos.

Informatii nutritionale

Sfaturi pentru alergii

Fiți conștienți de faptul că:

  • aceasta reteta contine grau (gluten)
  • ketchup-ul de roșii conține grâu (gluten) în oțet și poate conține uneori țelină
  • sosurile gata pot conține o serie de alergeni, așa că verificați întotdeauna eticheta
  • unele pastele contin ou

Sfaturi privind siguranța alimentelor

Când gătiți:

  • spălați întotdeauna mâinile, suprafețele de lucru, ustensilele și plăcile de tocat înainte de a începe să pregătiți mâncarea și după manipularea cărnii crude
  • ține carnea crudă departe de alimentele gata de consum, cum ar fi salata, fructele și pâinea
Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!