Povesti de succes in pierderea in greutate

Planul de pierdere în greutate NHS a fost descărcat de peste 3 milioane de ori.

Descărcați programul de 12 săptămâni și citiți mai departe pentru a afla de ce este un astfel de hit din partea oamenilor care au pierdut în greutate.

Lesley Trundle, din Londra

Greutate pierdută: 14,5 kg (32 kg)

„Am pierdut 2 piatră și 4 kilograme. Planul de pierdere în greutate a funcționat atât de bine pentru mine, deoarece nu am văzut-o ca pe o dietă, ci ca un mod sănătos de a mânca și de a mă simți excelent. Este spre deosebire de orice altă dietă pe care am încercat înainte Forumul de pierdere în greutate a fost genial – mi-a fost concentrat și motivat. Am atins greutatea pe care mi-am stabilit-o pentru 9 pietre și am reușit să o mențin în ultimele două luni, dar anul viitor mi-aș dori pentru a pierde încă 7 kg. ”

Phil Reeves, de la Liverpool

Greutate pierdută: 15 kg (33 kg)

„Sunt mai activ și mai energic, ceea ce înseamnă că ies din respirație mai rar. De asemenea, mă simt mai bine în legătură cu mine și mai încrezător. Planul este conceput pentru a vă ajuta să vă formați noi obiceiuri mai sănătoase și, din această cauză, acum fac rutină pentru A aduce fructe și legume la locul de muncă este acum a doua natură. Acum sunt mai conștient de conținutul de calorii din alimente și mănânc porții mai mici. ”

Citiți integral povestea lui Phil

Christine Schofield, din Insula Lewis

Greutate pierdută: 8,2 kg (18 kg)

„În urma morții partenerului meu din cauza cancerului, am fost hotărât să slăbesc și să mă potrivesc, anterior că am pierdut în greutate doar la începutul anilor 80 pe planul F, înainte de a mă căsători. Planul NHS m-a lăsat pornit într-un ritm lent, dar Pierderea în greutate durabilă și un plan de exerciții care mi-a schimbat greutatea, forma și viața în bine. Nu este o dietă, ci o schimbare în viață. ”

Graham Gilligan, din Londra

Greutate pierdută: 38.3kg (6a)

„Planul de scădere în greutate NHS nu are legătură cu dieta, ci este schimbarea modului în care trăiești. A lucrat pentru mine și am pierdut 6 pietre (38,3 kg) în 6 luni.”

Alison Bisping, din Malmesbury

Greutate pierdută: 9,5 kg (21 kg)

„După 30 de săptămâni după planul de pierdere în greutate NHS, am pierdut 21 kg (am avut 3 săptămâni distanță și 2 săptămâni pe cârje, mers cu greu în acel timp), așa că sunt încântat. O văd ca un instrument pentru reeducați-mă spre o alimentație mai sănătoasă, mai degrabă decât dietele anterioare pe care le-am încercat (și le-am încercat pe cele mai multe dintre ele). Alte diete mi se par atât de restrictive și de „interzicere” a alimentelor – în cele din urmă cad din căruță și mă întorc la vechea mea obiceiuri. Mă simt mai potrivit, mai sănătos și mai energic și intenționez să fac acest mod de a mă mânca noul meu mod de viață. ”

Christine Vivier, din Edinburgh

Pierdere în greutate: 10 kg (22 kg)

„Urmând planul până la capăt, pierderea în greutate și alergarea a 10 km au încurajat cu adevărat credința mea de sine. Se simte ca o astfel de realizare.”

Citiți integral povestea lui Christine

Pauline Tessyman, 62 de ani, din Wallasey

Greutate pierdută: 8,2 kg (18 kg)

„Planul de pierdere în greutate NHS de 12 săptămâni m-a ajutat să stabilesc o relație mai sănătoasă și mai realistă cu alimentele. Nu este un regim în care sunt deocamdată, ci o schimbare de viață, viabilă și sănătoasă de abordare care funcționează. 18 kilograme pierdute din august spun totul. Nu există niciun fel de „bun” sau „rău” la clasă, fără a pierde câteva kilograme 1 săptămână, punându-le din nou pe următorul, doar o abordare sensibilă – și este gratuit! ”

Stephanie Higgins, din Manchester

Greutate pierdută: 9,2 kg (20 kg)

„În cele 12 săptămâni, am pierdut 9.2kg (20 kg). Am considerat că forumul online este un loc pentru sprijin și îndrumare din partea celorlalți care fac același lucru. Oamenii de pe forum par într-adevăr interesați de ceea ce spui, așa cum Suntem toți în aceeași barcă. Să văd că greutatea coboară și să se încadreze în haine mai mici a fost poate cel mai bun motivator. În general, respectarea planului timp de 12 săptămâni m-a ajutat să dezvolt noi obiceiuri sănătoase. ”

Citiți integral povestea lui Stephanie