Sfaturi pentru sex bun

Dacă doriți să profitați la maxim de viața dvs. sexuală, aceste sfaturi pentru sex sunt o modalitate bună de a începe.

Vorbește și ascultându-vă reciproc despre sentimentele, preferințele și dorințele voastre vă pot aduce mai aproape și faceți sexul mai plăcut.

Dar chiar și cei mai mulțumiți iubitori se pot distra încercând lucruri noi. Iată câteva idei.

1. Construiți anticipare

De acord cu o perioadă de timp – spuneți o săptămână sau orice altceva funcționează pentru dvs. – când nu veți avea orgasme sau sex penetrativ. La început, nu permiteți decât să vă sărutați și să vă țineți unul pe celălalt. Treceți treptat la atingerea și mângâierea reciprocă, masturbarea , sexul oral sau orice altceva vi se pare potrivit. Evitați orgasmul.

La sfârșitul perioadei de așteptare convenite, permiteți-vă plăcerea orgasmului prin orice fel de sex vă place. Această săptămână poate ajuta la creșterea simțurilor la toate celelalte sentimente minunate pe care le poți împărtăși atunci când faci dragoste.

2. Masaj

Masajul te poate ajuta să faci sex foarte senzual. Ca parte a foreplay-ului, este o modalitate excelentă de a începe lucrurile încet și de a vă relaxa în senzația pielii celuilalt pe măsură ce excitația dvs. se intensifică.

Dar un masaj simplu care nu duce la sex poate face de asemenea minuni pentru viața ta sexuală. Un masaj non-sexual vă va familiariza (sau vă va familiariza) cu corpul partenerului, va reduce stresul și va reafirma intimitatea dintre voi.

Dacă nu doriți un masaj care să conducă la sex, discutați acest lucru cu partenerul, astfel încât să puteți evita orice neînțelegere.

Citiți mai multe despre motivul pentru care este bine să vorbim despre sex .

3. Simțurile

Sexul bun poate îmbrățișa toate simțurile, nu doar atingerea. Uleiul parfumat pentru un masaj, muzică și lumânări pentru iluminare moale pot fi erotice, precum și ascultarea respirației partenerului și sunetele pe care le fac. Amintiți-vă însă că nu puneți ulei pe un prezervativ din latex, deoarece acest lucru îl poate deteriora.

Gustați-vă unii pe alții în timp ce vă sărutați. Dacă doriți amândoi, puteți amesteca mâncarea și sexul – hrăniți-vă reciproc cu ceva delicios și suculent, cum ar fi căpșunile.

4. Șopti

Indiferent dacă este vorba de dulce părere sau de intențiile tale sexy, șoptirea lucrurilor reciproce poate adăuga un fior în plus. Nu trebuie să fie în timpul foreplay sau sex. Foreplay-ul poate începe în timpul zilei cu un apel sau un text sexy – acest lucru vă poate lăsa pe ambii așteptați cu nerăbdare la eveniment ore întregi sau zile.

Acest lucru funcționează și cu texte și e-mailuri – dar asigurați-vă că le trimiteți persoanei potrivite și nu uitați că angajatorul dvs. are dreptul să acceseze e-mailul de lucru.

5. Masturbarea

Masturbarea , de unul singur sau cu partenerul tău, poate fi un bonus pentru viața ta sexuală. Explorarea propriului corp și a răspunsurilor sexuale înseamnă că puteți împărtăși aceste cunoștințe cu partenerul.

Masturbarea partenerului vă poate ajuta să aflați mai multe despre ceea ce le activează. De asemenea, poate fi o opțiune dacă unul dintre voi nu simte un sex complet. Vorbeste despre asta cu partenerul tau.

6. Jucării sexuale

Dacă dvs. și partenerul dvs. vă simțiți confortabil, utilizarea jucăriilor sexuale poate fi un lucru stârnitor de făcut împreună. Unele persoane folosesc vibratoarele (și multe altele) ca o parte plăcută din viața lor sexuală. Dacă nu te-ai gândit niciodată să folosești jucării sexuale înainte, cum te simți când le încerci?

Le puteți cumpăra online sau în magazine sex. Nu trebuie să cheltuiți o avere pe jucării – puteți deveni creativ. Periile moi de păr se pot simți excelent împotriva pielii, iar crearea propriilor tale jocuri poate fi distractivă.

Aflați mai multe în Sunt jucăriile sexuale în siguranță?

7. Citiți o carte

Există multe cărți care au exerciții și idei care vă vor ajuta să duceți o viață sexuală împlinitoare, indiferent de vârsta, sexul, orientarea sexuală sau gustul dvs.

Dacă nu te-ai gândit niciodată să cumperi o carte despre sex, de ce să nu o faci acum? Ați fi dorit să o faceți cu ani în urmă.

8. Împărtășește fantezii și dorințe

Toată lumea are fantezii, gusturi și preferințe unice atunci când vine vorba de sex. De la urechi până la glezne, linie de păr până la șolduri, pirați până la picnici, nu vă fie teamă să vorbiți despre ele.

Dacă tu și partenerul dvs. știți despre activitățile reciproce, puteți profita la maximum de ele.

9. Păstrați-l curat

Vorbim despre igiena ta generală. Nu trebuie să vă mențineți super fricați: o anumită cantitate de transpirație este în regulă, atât timp cât nu este copleșitoare.

Dar fiți respectuos față de partenerul dvs. și spălați-vă în fiecare zi pentru a preveni mirosurile și gusturile urâte. Pentru detalii, citiți mai multe despre menținerea vaginului curat și despre modul în care vă spălați penisul .

10. Relaxați-vă

Sexul cu un partener iubitor poate fi una dintre cele mai frumoase și intense experiențe din viață.

Uneori, cel mai bun sex se întâmplă atunci când nu vă faceți griji pentru a-l face excitant sau orgasmic. Relaxați-vă cu partenerul dvs., iar sexul excelent vă poate găsi.

Încercați câteva sfaturi de relaxare pentru a scăpa de stres .

Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!