Puneți-vă în formă gratuit

Imagine a unei persoane care urcă pe un zbor de scări

Credit:

spukkato / Thinkstock


Secretul pentru a te potrivi gratuit este să folosești orice ocazie pentru a fi activ.

Plimbare peste tot

Mersul pe jos este unul dintre cele mai simple moduri de a-ți face mai multă activitate în ziua ta, de a pierde în greutate și de a deveni mai sănătos. Cercetările arată că persoanele care se încadrează într-o activitate moderată, cum ar fi mersul pe jos, în viața lor de zi cu zi ard mai multă energie decât cei care fac vizite săptămânale la sală.

Încercați să vă încadrați în mersul rutinei dvs. fără a utiliza mașina pentru călătorii scurte, a merge pe parcursul întregii sau parțial al călătoriei la serviciu, coborând autobuzul sau trenul cu o oprire mai devreme și planificând plimbări mai lungi la sfârșit de săptămână.

Informatii suplimentare

Canapea la 5K

Couch to 5K este un plan gratuit de rulare pentru începători absoluti. Alergarea este excelentă pentru pierderea în greutate, îmbunătățirea funcției inimii și a plămânilor, întărirea oaselor și vă oferă un sentiment general de bunăstare.

Planul Couch to 5K implică 3 rulări pe săptămână, cu o zi de odihnă între fiecare alergare și un plan diferit pentru fiecare din cele 9 săptămâni.

Aflați mai multe despre canapeaua 5K .

Pentru absolvenții de Couch la 5K sau alergători obișnuiți, încercați podcast-uri de 5K + , o serie de podcast-uri care rulează concepute pentru a lucra la tehnica, viteza și rezistența dvs.

Forțe și antrenamente Flex

Îți place un antrenor personal, dar nu-ți poți permite unul? Descărcați planurile noastre de exerciții Forță și Flex și obțineți gratuit un antrenor de fitness.

Instructorul virtual vă va ghida printr-o serie de exerciții fără echipament concepute pentru a vă îmbunătăți rezistența și flexibilitatea.

Instrucțiunile de antrenament și ritmul sunt ușor de urmat pentru a vă asigura că faceți fiecare exercițiu corect și la timp. Planul Forța și Flexul de 5 săptămâni constă din 5 podcast-uri, fiecare de 35 până la 45 de minute, care sunt disponibile ca descărcare mobilă pentru smartphone-uri și unii trackeri de fitness purtabili.

Ciclul de lucru

Indiferent dacă mergi cu bicicleta la muncă, la școală, în magazine sau doar pentru distracție, bicicleta umilă este un mod ușor de a fi mai activ.

Mersul cu bicicleta la locul de muncă este una dintre cele mai ușoare modalități de încadrare a exercițiilor fizice în zilele tale. De asemenea, vă va economisi bani la costurile pe benzină sau transportul public. Dacă nu aveți o bicicletă, este posibil să puteți obține o bicicletă accesibilă prin schema guvernului Bike2Work.

Informatii suplimentare

Urcatul scărilor

Dacă sunteți în căutarea unui mod ușor de a adăuga mai multă activitate în ziua dvs., luați scările. Urcarea scărilor arde mai multe calorii pe minut decât jogging-ul și contează la 150 de minute de exerciții fizice recomandate .

Cercetările arată că mersul regulat pe scări este bun pentru oase puternice, fitness cardiovascular și gestionarea greutății. Este, de asemenea, un exercițiu sigur, cu impact redus, care nu necesită echipament.

Jocuri în parc

Vă amintiți de jocurile pe care le jucați pe locul de joacă? Jocurile precum ascunderea, „ea” și „blocat în noroi” nu sunt doar distracții bune, ci sunt o modalitate excelentă pentru ca toată familia să fie activă.

Aceste tipuri de jocuri implică explozii scurte de activitate intensă și perioade de odihnă, care sunt foarte eficiente pentru îmbunătățirea stării de fitness, mai ales dacă nu sunteți de obicei foarte activ.

Informatii suplimentare

Exerciții la domiciliu

Ardeți calorii, pierdeți în greutate și simțiți-vă excelent cu selecția noastră de rutine de antrenament la domiciliu fără echipament, inclusiv:

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai puțin energic, încercați:

Omiterea

O modalitate excelentă de a vă menține în formă, sărirea se poate face oriunde și oricând.

Doar câteva minute de sărituri aduce o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv capacitatea inimii și a plămânilor, oase mai puternice, echilibru și flexibilitate. Persoana obișnuită va arde până la 200 de calorii în 15 minute de sărit.

Saltul este un exercițiu intens, așa că începeți încet la început. Încercați sări peste 20 până la 30 de secunde, marșând la fața locului timp de 30 de secunde, apoi repetați. Pe măsură ce starea ta de fitness se îmbunătățește, poți crește timpul pe care îl petreci sărind.

După ce ați perfecționat mișcările de bază, puteți face antrenamentul mai interesant încercând diferite salturi.

Trasee de decupare (săli de sport în aer liber)

Traseele de decupare (cunoscute și sub denumirea de săli de sport în aer liber, trasee de fitness sau trasee de activitate) sunt alcătuite din piese simple de echipamente de exercițiu, cum ar fi bare paralele, blocuri de salturi, prese înclinate și grinzi de echilibru și se găsesc în jurul parcurilor, zonelor de recreere sau alături. trasee ciclice.

Echipamentul gratuit poate fi folosit pentru a face diverse exerciții, inclusiv trepte, așezări, lungi și presări, pentru a dezvolta echilibrul, rezistența și coordonarea.

Căutați online pentru a afla cum să faceți exercițiile în mod corespunzător pentru a obține la maxim și pentru a evita accidentarea. Contactați autoritatea locală pentru a afla dacă există o zonă potrivită în zona dvs.

Săli de sport ecologice

Îmbunătățește-ți sănătatea și mediul în același timp, cu alternativa în aer liber la sală. Pregătiți o săpătură de transpirație, plantare, sărituri și curățare a căilor la una dintre cele 95 de săli de sport gratuite din întreaga țară, administrate de voluntarii The Conservation .

Liderii cu experiență îi ghidează pe voluntari printr-o serie de proiecte practice, oferindu-vă posibilitatea de a aborda lucrările fizice în aer liber. Acest lucru vă poate îmbunătăți puterea și rezistența și vă poate stimula abilitățile practice și încrederea.

Există sesiuni pentru toate nivelurile de fitness și nu este necesară o experiență anterioară de grădinărit sau de conservare.

Găsește un Green Gym gratuit lângă tine

Sala de sport în aer liber

Privește în jurul tău: lumea este sala ta de sport. Având în vedere acest lucru, specialiștii de încredere națională și exerciții în aer liber Eco Fitness au produs un program gratuit de fitness în aer liber pe care îl puteți urma, indiferent de vreme.

Planul de 31 de zile a fost conceput pentru a ușura oamenii să fie activi în aer liber și să facă distracție la exerciții fizice, mai degrabă decât o corvoadă.

Nu este nevoie de echipament. Exercițiile în provocare includ mersul cu putere, apăsarea copacilor și „câinii spotty” (pășind înapoi pe loc cu brațele și picioarele opuse).

Aflați mai multe despre programul de gimnastică în aer liber al National Trust .

Cursuri de fitness în stil militar

Cursuri de fitness în stil militar se petrec în parcurile din toată țara. Nu există niciun motiv pentru care să nu vă puteți crea propriul antrenament în stil de lagăr de boot gratuit și fără ca cineva să lase comenzi la voi.

Pur și simplu planificați-vă rutina, amestecând alergarea cu o serie de exerciții, cum ar fi salturi, ghemuțe, lungi, alergarea în sus și în jos a scărilor, presări, scufundări de bancă și ghemuite.

Efectuați unele cercetări online pentru a vă asigura că faceți exercițiile corect înainte de a începe. Pentru o motivație suplimentară, încercați să vă înscrieți un prieten pentru a face sesiunile de tabără de pornire cu dvs.

Echipament gratuit

Oamenii aduc deseori echipament de fitness, cum ar fi greutăți, sărind frânghii sau bile de exercițiu. Sunt genul de lucruri pe care oamenii le cumpără cu speranțe mari, iar echipamentele se află apoi în jurul adunării prafului.

Verificați site-urile freebie ale comunității, cum ar fi Freegle și Freecycle și trimiteți e-mailuri spunând că sunteți în căutarea echipamentului pentru exerciții fizice. Căutați în mod regulat și s-ar putea să aveți noroc.

O altă opțiune este să schimbați propriul echipament de exerciții nedorite pentru anumite echipamente sportive diferite, utilizând site-uri web, cum ar fi Swapz .

Parc de fotbal

Ideea de a merge până la un grup de străini în timpul unui joc de fotbal și de a cere să vă alăturați poate suna ușor neobservant, dar acesta este atât o modalitate excelentă de a vă potrivi și de a vă face prieteni.

Alegeți un grup de jucători cu o vârstă similară și cu o capacitate similară pentru dvs., care par să înceapă jocul. Dacă jocul a început deja, portarul este probabil cea mai bună persoană care se apropie. De cele mai multe ori, veți fi bineveniți și vă va deschide posibilitatea de a obține un joc regulat și un antrenament gratuit.

Centrul local de agrement și consiliul

Un centru local de agrement poate oferi inițiative precum cursuri de exercițiu gratuit sau înot gratuit în anumite zile ale săptămânii pentru a încuraja oamenii să se activeze.

Multe autorități locale au, de asemenea, săli de sport în aer liber, care includ același tip de echipament pe care l-ați găsi la o sală de gimnastică interioară, precum și cercuri de baschet, terenuri de tenis și terenuri de fotbal pe care le puteți utiliza gratuit. De asemenea, puteți avea dreptul la servicii de agrement gratuite dacă aveți sub 16 ani sau peste 60 de ani sau dacă primiți beneficii.

Contactați autoritatea locală pentru a afla ce este disponibil în zona dvs.

Economisirea banilor pe trecerile de gimnastică

Dacă doriți să încercați o sală de gimnastică sau dacă dezvoltați simptome de retragere după ce ați anulat un membru, profitați de o ofertă gratuită de o zi pentru multe oferte.

Angajații sălii de gimnastică vor încerca, probabil, tot posibilul să vă facă să vă înscrieți la abonamentul plătit, dar nu există nicio obligație pentru dvs. să faceți acest lucru.

Multe dintre sălile de gimnastică fără scop lucrativ, cum ar fi Palatele comunitare YMCA , oferă abonament la reducere și facilități pentru persoanele care beneficiază de beneficii, cum ar fi creditul universal sau beneficiul pentru locuințe.

Site-ul Money Advice are mai multe sfaturi despre obținerea unui permis de gimnastică mai ieftin .

Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!