Fii în formă cu Forța și Flexul

Inactiv? Iesit din forma? Atunci, planul de antrenament Forța și Flexul este pentru tine!

Aflați cum acest plan de 5 săptămâni vă va ajuta să vă ridicați și să vă deplasați și să vă îmbunătățiți sănătatea și bunăstarea.

Care este planul?

Planul Forță și Flex este un program de exerciții de 5 săptămâni livrat prin 5 podcast-uri .

Planul este o modalitate distractivă de a-ți îmbunătăți puterea și flexibilitatea și de a te determina să faci exerciții fizice regulat.

Forța și flexia nu implică nicio rulare, dar poate fi utilizată alături de planul de rulare NHS Couch la 5K .

Ce este în podcast-uri?

Fiecare podcast constă dintr-un antrenament ușor de urmărit, care durează între 35 și 45 de minute.

Pentru cine este Forța și Flexul?

Forța și Flexul au fost create pentru a face apel la persoane care nu sunt foarte active, care au nevoie de un pic de apăsare sau pur și simplu vor să se întoarcă în mod treptat.

Forța și flexibilitatea este o modalitate ușoară de a te integra și de a fi mai sănătos. Dacă aveți probleme de sănătate cu privire la exerciții fizice, consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe.

De ce forța și flexibilitatea?

Probabil cea mai mare provocare de a deveni activ este să nu știi cum sau de unde să începi. Adesea, atunci când încercăm să intrăm în exercițiu, putem exagera, să ne simțim învinși și să renunțăm atunci când tocmai începem.

Forța și Flexul funcționează deoarece începe ușor și îți creează gradul de fitness treptat, făcând provocarea să se simtă realizabilă începând cu ziua 1.

Pot face rezistență și flex cu canapea la 5K?

Puteți combina cu ușurință antrenamentele Forță și Flex cu popularul nostru plan de rulare Couch la 5K sau seria de rulare 5K + urmând planurile în zilele alternative ale săptămânii.

Ce echipament am nevoie?

Nu este necesară o echipament tehnic. Purtați ceva liber și confortabil într-un material respirabil, cum ar fi bumbacul, și alegeți pantofi care oferă suport și amortizare.

Pentru a exersa cu podcast-urile vei avea nevoie de un dispozitiv mobil. Orice player MP3 sau MP4 va face, cum ar fi un smartphone sau un player muzical digital.

Unde pot face antrenamentele?

Puteți face Forța și Flexul oriunde – de exemplu, un parc sau o grădină. Exercițiile nu necesită echipament și nu implică nicio rulare.

Tot ce ai nevoie este suficient spațiu pentru a te deplasa liber, pe o bancă fixă, un perete sau un copac și fie niște balustrade înălțime ale umerilor, fie o bară orizontală a înălțimii umărului.

Care sunt beneficiile pentru sănătate ale Forței și Flexului?

Scopul este să-ți crești treptat nivelul de fitness, astfel încât până la sfârșitul planului de 5 săptămâni să te simți mai puternic, mai flexibil și plin de energie pentru a-ți duce viața de zi cu zi.

Îmbunătățirea flexibilității vă poate îmbunătăți postura, reduce durerile și durerile și vă poate reduce riscul de rănire. Considerând îmbunătățirea stării tale de fitness te poate ajuta, de asemenea, să îți îmbunătățești încrederea în sine și să elimini stresul.

Pot face Forță și Flex cu un prieten?

Da! Puteți face antrenamentele Forță și Flex pe cont propriu sau cu unul sau mai mulți amici de exercițiu.

Exercitarea cu un prieten este o modalitate bună de a rămâne motivat pentru exerciții fizice și, prin adăugarea unui element social, îl poate face și mai distractiv.

Cât de des ar trebui să fac podcast-urile?

Începând cu podcast-ul 1, obiectivul tău este să îți accesezi până la podcast 5 în 5 săptămâni. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să faceți fiecare podcast de cel puțin 3 ori într-o săptămână.

Podcast 5 este proiectat pentru a fi utilizat în mod regulat după finalizarea planului. Puteți descărca o versiune fără intro a podcast 5.

Ce se întâmplă când termin Forța și Flexul?

Podcast 5 este proiectat pentru a fi utilizat dincolo de program. Oferă un antrenament obișnuit de 30 de minute pentru a dezactiva și a te simți bine.

De exemplu, puteți face podcast 5 de două ori pe săptămână și unul dintre cei 5K + rulează de 3 ori pe săptămână.

Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!