Depășirea barierelor de exercițiu

Moduri de a obține blocanți rotunzi comuni care vă împiedică să deveniți mai activ.

„Nu am timp”

Acesta este un blocant comun, dar este ca orice doriți să faceți: trebuie să acordați prioritate și să gestionați programul, astfel încât să se potrivească. Puteți împărți activitatea în bucăți de 10 minute. Încercați aplicația gratuită Active 10 . Te va ajuta să te încadrezi într-o plimbare zilnică de 10 minute.

‘Sunt prea obosit’

Exercițiul fizic s-ar putea să nu fie în top pe lista ta după o zi grea de muncă. Dar oboseala pe care o simțiți poate fi doar oboseală mentală și s-ar putea să te simți mai energizat dacă faci ceva exercițiu.

„Nu am puterea de voință”

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a rămâne motivat, puteți face exerciții fizice cu un prieten sau un membru al familiei, astfel încât să vă puteți încuraja reciproc. Înseamnă că ai pe cineva cu care să te raportezi, să explice de ce nu te-ai prezentat sau cu cineva cu care îți poți împărtăși lipsa de motivație. Puteți obține aceeași motivație și de a vă alătura unui club, precum un club de conducere local.

Dacă preferați să vă antrenați singur, puteți utiliza o aplicație pentru exerciții, cum ar fi Couch la 5K , care vă poate monitoriza și răsplăti progresul. Ați putea, de asemenea, să începeți un jurnal sau un blog.

„Nu-mi place exercițiul fizic”

Există atât de multe moduri de a fi activ – este doar un caz de a găsi ceva care vă place. Unul dintre cele mai simple moduri de a vă potrivi mai multă activitate în ziua dvs. este să folosiți mersul pe jos sau cu bicicleta ca mijloc de a vă apropia.

‘Este munca grea’

O greșeală comună este încercarea de a realiza prea mult, prea curând. Dacă exercițiile fizice se simt prea greu, veți fi renunțați.

Alege o activitate de care te bucuri. Începeți încet și construiți-vă treptat. Veți face în continuare progrese și vă veți bucura mai mult.

„Vremea e rea”

Este tentant să sări peste o sesiune dacă vremea e rea. Dar ești mai puțin probabil să folosești vremea ca scuză dacă te-ai aranjat să faci exerciții cu un prieten sau dacă urmezi un program de antrenament.

‘Am căzut din căruță’

Crăciun, sărbători de vară, sarcină: viața are obiceiul de a deraina o rutină de exerciții bine uleiate. Să te întorci pe căruță nu este niciodată ușor, așa că cheia este să găsești o scânteie care să te motiveze din nou. Ar putea fi:

  • obținerea de un nou antrenament pentru exerciții
  • găsirea unei noi aplicații de urmărire a activității
  • exercitarea cu un amic
  • înscrierea la un eveniment sportiv
  • un program de fitness structurat