Antrenamente fără gimnastică

Refaceți distracția în fitness cu aceste antrenamente fără echipament pentru toate nivelurile.

Aceste ghiduri ilustrate sunt concepute pentru a vă ajuta să vă faceți antrenamentele eficiente și ușor de urmărit.

Create cu oameni ocupați în minte, aceste rutine de la expertul în fitness Neila Rey, acum cunoscut sub numele de Darebee, pot fi realizate oriunde, oricând.

Multe dintre aceste rutine se bazează pe cele recomandate de 150 de minute pe săptămână de exerciții fizice și activități de întărire musculară .


Antrenament abs absent

Uitați tot ce știți despre exercițiile abdominale: nu trebuie să efectuați crăpături de stomac nesfârșite pe podea pentru acel pachet de șase. Această rutină abs absentă îți întărește întregul nucleu și îți funcționează și fitnessul cardiovascular.


Antrenament yoga așezat

Eliberați tensiunea la membre cu această rutină de yoga așezată, pe care o puteți face pe parcursul zilei, inclusiv la locul de muncă la birou. Efectuați fiecare mișcare lent și lin și respirați profund și regulat.


Antrenament la scaun

O rutină de sporire a energiei pentru utilizatorii de scaune cu rotile care ajută la creșterea forței superioare a corpului și a condiției cardiovasculare, precum și la ușurarea rigidității articulare, în special la nivelul umerilor și pieptului.


Exerciții de gât

Alinați tensiunea și rigiditatea gâtului cu aceste întinderi. Efectuați fiecare mișcare lent și lin și respirați profund și regulat. Pentru cele mai bune rezultate, încercați să faceți această rutină cel puțin o dată pe zi.


Antrenament cu role

Un antrenament din spate și abs folosind o minge de exercițiu (sau o minge elvețiană) Natura instabilă a mingii umflate antrenează și întărește mult mai mulți mușchi decât crizele clasice ale stomacului, contribuind la dezvoltarea echilibrului și a posturii.


Sprinter antrenament

Simțiți nevoia de viteză? Lucrați la puterea, puterea și viteza dvs. cu acest antrenament Sprinter. Această rutină energizantă este concepută pentru a vă întări picioarele și fesele și pentru a vă îmbunătăți fitnessul cardio.


Antrenament de pernă

Perna umilă: bună pentru dormit, dar și mai bună pentru exerciții fizice! Această rutină de forță îți transformă perna într-o greutate liberă pentru a-ți lucra grupurile musculare majore.


Antrenament canapea

Nu te poți îndepărta de televizor? De ce să nu vă transformați canapeaua într-un banc de lucru cu acest antrenament de 30 de minute de consolidare a mușchilor cu corpul complet.


Antrenament Cardio jump

Exercitiile de sarit sunt distractive si energizante, mai ales daca aveti muzica pe fundal. Această rutină este concepută pentru a vă consolida corpul inferior și pentru a vă îmbunătăți fitnessul cardio.


Scări antrenament

Du-te de fitness la următorul nivel pas cu pas. Vei fi surprins de ceea ce poți face cu un set de scări. Această rutină dezvoltă forța corporală mai scăzută, tonusul muscular și fitnessul cardio.


Antrenament la genunchi

Aceste exerciții de întărire a genunchiului vă vor ajuta la alergare, la întărirea mușchilor din jurul genunchiului și la prevenirea durerilor la genunchi. Această rutină este disponibilă și cu fotografii .


Antrenament Cardio deal

Vă veți simți de parcă ați alergat cu adevărat pe un deal după ce ați făcut această rutină, care dezvoltă viteză și putere în corpul inferior și în mușchii de bază, precum și să vă dezvoltați fitnessul cardio.


150 de puncte antrenament

Aveți la dispoziție 24 de ore pentru a finaliza această rutină de întărire a mușchilor, care poate fi împărțită în bucăți convenabile. Efectuați un exercițiu pentru un punct în timp ce vizați 150 de puncte.


Exerciții de spate

O serie de exerciții de forță și flexibilitate pentru a ajuta la reducerea durerilor de spate, inclusiv tensiunea, rigiditatea și durerile. Această rutină este disponibilă și cu fotografii .

Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!