Antrenamente de 10 minute

Scurt la timp? Ura sala? Prea obosit să faci exerciții fizice după muncă? Aceste antrenamente de 10 minute sunt exact ceea ce ai nevoie.

Aceste rutine de fitness fără echipament sunt minunate pentru a le face acasă și suficient de scurte pentru a le încadra cu ușurință în programul dvs. zilnic.

Există 6 antrenamente, 1 pentru fiecare zi a săptămânii, dacă includeți o zi de odihnă, fiecare lucrând pe o zonă diferită de fitness.

Încercați să faceți zilnic 1 din aceste rutine pentru a vă îmbunătăți sănătatea generală și pentru a consolida și tonifica diferite grupuri musculare.

Antrenamentele pot fi, de asemenea, încovoiate la sesiunile de antrenament obișnuite, dacă doriți să vă tonificați abs, picioare, triceps sau fese.

Încălzire pre-exercițiu de 6 minute

Marșând pe loc

Încălziți-vă și întindeți-vă corect înainte de a face eforturi pentru a preveni accidentarea și a face antrenamentele mai eficiente. Această rutină de încălzire și întindere ar trebui să dureze aproximativ 6 minute.


10 minute de antrenament cardio

Atingeți înapoi

Exercitați-vă inima și plămânii cu această rutină de antrenament cardio de 10 minute pentru fitness aerobic. Dacă aveți o frânghie de salt, înlocuiți oricare dintre exerciții cu o explozie de 60 de secunde.


10 minute de antrenament de tonifiere

apasa sus

Îndreptați-vă bum, abdomene, picioare și brațe cu acest antrenament de tonifiere de 10 minute. Veți avea nevoie de o bandă de rezistență pentru unele dintre exerciții, dar dacă nu aveți unul, puteți utiliza sticle de apă.


10 minute de picioare, gumă și antrenamente

Întinderea podului

Tonificați-vă, întăriți-vă și ardeți-vă grăsimea din burtă, șolduri, coapse și fund cu acest antrenament de 10 minute pentru picioare, mușchi și burtă.


10 minute de antrenament abs

Crâșmă de stomac

Tonificați-vă mușchii de burtă și obțineți un stomac plat cu acest antrenament abs de 10 minute. Aceste exerciții abdominale întăresc mușchii din jurul trunchiului tău.


10 minute de antrenament ferm cu fundul

Întinderea feselor

Pierdeți botina droopy și obțineți posteriorul perfect tonifiat cu acest antrenament cu fundul de 10 minute. Aceste exerciții îți întăresc fesele, coapsele și spatele.


Blaster brațe superioare de 10 minute

Benzi scufundate

Alungați brațele superioare flăcăioase pentru un bine cu acest antrenament superior de 10 minute. Aceste exerciții de întărire a brațelor îți tonifică tricepsul, mușchiul deasupra cotului.


Rutina de răcire de 5 minute

Intinderea coapsei interioare

Întindeți-vă și răciți-vă după antrenament pentru a vă relaxa, a îmbunătăți flexibilitatea și a încetini ritmul cardiac. Această rutină de răcire ar trebui să dureze aproximativ 5 minute.Întreabă un doctor onlineRapid și ușor, doctori verificați, confidențial și anonim

Cu Medic Chat ai la dispoziție 400+ doctori online din 40 specialități medicale.

N-a fost niciodată mai ușor să iei legătura cu un medic de specialitate!