Ce este o clinică pentru femei bine?

Multe intervenții chirurgicale Medic de familie oferă o clinică femeie bine, în cazul în care poate fi văzut de un medic de sex feminin sau o asistentă medicală.

Clinica pentru femei bine va oferi deseori sfaturi despre:

De asemenea, pot oferi contracepții de urgență .

De asemenea, puteți discuta despre sănătatea dvs. generală și puteți verifica urina, greutatea, colesterolul și tensiunea arterială.

Unele spitale locale conduc, de asemenea, clinici de femei. Pentru a le utiliza, nu aveți nevoie de o sesizare de la medicul dumneavoastră de familie și nu este întotdeauna necesară o programare. Cereți mai multe informații la chirurgia Medic de familie.

Dacă nici chirurgia dumneavoastră medicală, nici spitalul local nu administrează o clinică de femei bine, multe asistente medicale sunt în măsură să ofere sfaturi de conștientizare a sânilor, să efectueze teste de screening cervical și să ofere informații și sfaturi despre contracepția și terapia de înlocuire a hormonilor (HRT) .

Organizațiile private de sănătate conduc, de asemenea, clinici de femei. Ei efectuează controale extinse de sănătate contra cost. Puteți găsi detalii despre clinici private de sănătate online sau în agenda telefonică locală.

Informatii suplimentare