Ce tratamente dentare sunt disponibile pe ?

Tot tratamentul care este, în opinia medicului dumneavoastră, clinic necesar pentru a proteja și menține o sănătate orală bună este disponibil pe . Aceasta înseamnă că oferă orice tratament de care aveți nevoie pentru a vă menține gura, dinții și gingiile sănătoase și fără durere, inclusiv:

  • proteza dentara
  • coroane
  • poduri

Implanturile dentare și tratamentul ortodontic, cum ar fi bretelele , sunt disponibile pe , dar numai dacă este nevoie de tratament medical.

Taxe pentru tratamentul dentar

Există trei benzi de încărcare pentru toate tratamentele dentare . Pentru informații despre taxele pentru tratamentul dentar , consultați:

Tratament stomatologic cosmetic

Tratamentul dentar nu include tratamente cosmetice care nu sunt clinic necesare, cum ar fi albirea dinților. Tratamente cosmetice de genul acesta sunt folosite pentru a îmbunătăți aspectul dinților și pentru a le face să pară mai atractive și sunt disponibile doar în privat.

Dacă sunteți interesat să aveți tratamente stomatologice cosmetice, trebuie să vă întrebați medicul stomatolog cât va costa tratamentul privat. Taxele pentru orice tratament privat vor fi adăugate la taxele pentru tratamentul dumneavoastră .

Citiți răspunsurile la mai multe întrebări despre sănătatea dentară .

Informatii suplimentare