Pot accesa fișele medicale (registre medicale) ale unei persoane care a murit?

Dacă doriți să vedeți fișele de sănătate ale unei persoane care a decedat, puteți solicita în scris deținătorului de înregistrări în baza Legii privind accesul la documentele de sănătate (1990).

În condițiile actului, veți putea accesa fișele de sănătate ale defunctului numai dacă sunteți:

  • un reprezentant personal (executantul sau administratorul averii persoanei decedate)
  • cineva care are o pretenție care rezultă din deces (ar putea fi o rudă sau o altă persoană)

Doar informațiile direct relevante pentru o reclamație vor fi dezvăluite.

Solicitarea accesului la documentele de sănătate ale unei persoane decedate

După ce o persoană a decedat, înregistrările medicale ale medicamentului medical vor fi transmise la asistența medicală primară Anglia, pentru a putea fi stocate.

Pentru a accesa înregistrările Medic de familie, aplicați managerului de înregistrări din zona locală relevantă. Medic de familie-ul persoanei decedate vă poate spune cu cine să contactați.

În mod alternativ, puteți accesa o listă de servicii locale pe site-ul de asistență pentru asistența primară Anglia , unde puteți găsi informații despre orice taxe care se pot aplica și un formular de cerere.

Înregistrările Medic de familie sunt, în general, păstrate timp de 10 ani după moartea pacientului înainte de a fi distrus.

Pentru evidența spitalului, deținătorul de înregistrări este managerul de evidență al spitalului la care a participat. Se pot aplica comisioane pentru accesarea acestor înregistrări.

Informatii suplimentare